Gyermeknap Berekfürdőn 2018. május 27.

Összegzés
 

 

Ez évben 2018. május 27-én, vasárnap került megrendezésre települési gyermeknapi rendezvényünk Berekfürdőn.

A programok 10 órától indultak, a rendezvényt Nagy Istvánné, a Bod László Művelődési Ház ügyvezető igazgatója nyitotta meg.

A program élő dínó show-val indult, illetve megtekinthető és kipróbálható volt a tűzoltó- és a rendőrautó a karcagi tűzoltók és rendőrök jóvoltából. A színpadon először a Pesti Zenész Színpad Társulata, „Barangolás a mesék birodalmában” című zenés interaktív gyermekműsorral mutatkozott be, majd a karcagi Szélmalom kennel kutyás bemutatója következett Ferenczi Sándorné díjnyertes kutyáival. Őket követően a Berekfürdői Csicsergő Óvoda „Csicsergő néptáncosainak” műsora következett. A látványos bemutató után pedig a Dalma Dance Club berekfürdői tagozatának táncosai folytatták a sort. Levezetésként Nagy Csaba vezetésével táncház és Cseke Réka vezénylésével sorverseny közül választhattak a rendezvény végéig kitartó gyerkőcök.

A rendezvény teljes ideje alatt olyan ingyenesen igénybe vehető kísérőprogramok közül válogathattak az ünnepelt gyerkőcök, mint például a Schmotzerné Varga Erika és Szendreiné Kürti Judit közreműködésével megvalósuló csillám tetoválás, a lovas sétakocsikázás a Dániel Farm jóvoltából, Koszna Anita könyvtáros mesesarka és a légvár.

A színes programok mellett hot-doggal, üdítővel és fagylalttal is megajándékoztuk vidám gyermekeinket.

 

A rendezvényképei az alábbi linket tekinthetőek meg: 

http://www.berekfurdo.hu/?module=images&action=img_gallery&inframe=1&fname=GYEREKNAP2018

Berekfürdő Községi Önkormányzat

Molnár János

polgármester

Potornainé Szűcs Katalin

aljegyző

Cím: 5309 Berekfürdő, Berek tér 15.
Tel./FAX: 06 59 519-002
E-mail: hivatal@berekfurdo.hu

Felhasználónév:
Jelszó:

A szavazás szünetel