Március 15.

Összegzés
Berekfürdőn 2018. március 14-én került sor az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő ünnepi megemlékezésre. A műsor a Bod László Művelődési Házban zajlott. Elsőként a Csicsergő Óvoda néptáncosai mutatták be táncukat, majd a Veress Zoltán Általános Iskola tanítványa, Kovács Hunor verselt, őket követően pedig Szűcs Attila operaénekes, Erkel Ferenc: Bánk Bán című operájának Hazám, hazám… áriáját adta elő a nagyérdemű számára.

A Himnusz és a Szózat a Nádirigó népdalkör közreműködésével hangzott el. A műsort követően Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke ünnepi beszédet mondott, majd az ünnepség koszorúzással zárult a Turul szobornál.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés nevében Kovács Sándor, Berekfürdő Községi Önkormányzat nevében Molnár János; a Karcagi Járási Hivatal nevében Hodos Julianna, Nagyné Branstädter Edit és Dr. Csoma Judit; Berekfürdő intézményei nevében Szendreiné Kürti Judit és Mészáros Zsuzsanna; Berekfürdő gazdasági társaságai nevében Ferenczi Kinga és Perge József; a berekfürdői lakosok nevében Szöllösi-Gyüjtö Tímea és Szűcs Erzsébet; a Napsugár nyugdíjas klub nevében Ágoston Imréné és Baranyai László; az Őszikék nyugdíjas klub nevében Molnár Józsefné és Fazekas Györgyné; az Idegenforgalmi Alapítvány nevében Geréné Papp Ilona és Sinka Istvánné; a Bereki Kerbarátok Köre Egyesület nevében Györfi József koszorúzott.

Köszönjük, hogy velünk emlékeztek!

Képek itt:

http://www.berekfurdo.hu/?module=images&action=img_gallery&inframe=1&fname=MARC152018

Berekfürdő Községi Önkormányzat

Molnár János

polgármester

Potornainé Szűcs Katalin

aljegyző

Cím: 5309 Berekfürdő, Berek tér 15.
Tel./FAX: 06 59 519-002
E-mail: hivatal@berekfurdo.hu

Felhasználónév:
Jelszó:

A szavazás szünetel