Október 23-i ünnepi megemlékezés

Összegzés
Berekfürdőn, 2017. október 23-án, 9 órakor került megrendezésre az 1956-os forradalom és szabadságharc történéseinek tiszteletére rendezett megemlékezésre. Az esős időre való tekintettel az ünnepi műsor a Bod László Művelődési Ház emeleti termében zajlott.

Az ünnepi megemlékező beszédet Kovács Sándor úr, a Jász-Nagykun Szolnok megyei Közgyűlés elnöke mondta.

A megemlékezés fényét közreműködőként tovább emelte Csikos Sándor úr, Jászai Mari-díjas színész, rendező, színigazgató, tanár, érdemes és kiváló művész és a Bereki Sramli Zenekar kamarakara.

Az ünnepi megemlékezés a turul szobornál koszorúzással folytatódott tovább. Berekfürdő Községi Önkormányzat nevében Molnár János polgármester úr és Hosszu András alpolgármester úr, az Önkormányzati Intézmények nevében Potornainé Szűcs Katalin aljegyző asszony és Karsainé Erős Ilona, Berekfürdő Kertészetének vezetője, a berekfürdői lakosok nevében Körmendiné Baksán Mária és Szabó Tibor, az Őszikék Nyugdíjas Klub nevében Gyüjtő Sándor és Szöllősi- Gyüjtő Tímea, a Napsugár Nyugdíjas Klub nevében Ágoston Imréné és Kissné Kirják Ilona, a Bereki Kertbarátok Köre Egyesület nevében Varga Etelka és Györfi József, a Berekfürdő Község Települési és Idegenforgalom Fejlesztési Alapítvány nevében Oláh Piroska és Sinka István koszorúztak.

"Ahol a hősöket nem felejtik, mindig lesznek újak."

Köszönjük, hogy velünk együtt emlékeztek a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye tiszteletére!

Berekfürdő Községi Önkormányzat

Molnár János

polgármester

Potornainé Szűcs Katalin

aljegyző

Cím: 5309 Berekfürdő, Berek tér 15.
Tel./FAX: 06 59 519-002
E-mail: hivatal@berekfurdo.hu

Felhasználónév:
Jelszó:

A szavazás szünetel